Izenačimo ceno

Izenačimo ceno

 Izenačimo ceno

Pri Pitbike-deli.si si prizadevamo in želimo, da bi pri nas vedno dobili ponudbo, ki vam najbolj odgovarja. V ta namen smo za vas pripravili storitev Izenačimo ceno, s katero lahko tudi pri nas kupite željen izdelek po isti ceni kot pri konkurenčnemu ponudniku. Vse kar morate storiti je, da kliknete "Klikni in izenači ceno", izpolnite obrazec in počakate na naš odgovor. 
*Pogoji v nadaljevanju: Ceno izenačujemo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in spodnjimi pogoji. V primeru, da je izenačitev cene v določenem primeru v nasprotju z zakonodajo, ki ureja način določanja in oglaševanja cen ali spodaj navedenimi pogoji si pridržujemo pravico da izenačitev cene zavrnemo. 

Kako deluje Izenačimo ceno?
Na strani izdelka pod količino in gumbom "V košarico" najdete napis "Klikni in izenači ceno". Izpolnite obrazec (ime in priimek, e-pošta, povezavo do izdelka pri konkurenčnemu ponudniku, cena artikla pri konkurenčnemu ponudniku brez znaka EUR/€, opcijsko navedete telefon in dodate komentar) in kliknite "Pošlji". Potrudili se bomo, da boste kar se da hitro dobili naš povraten odgovor na vaš elektronski naslov. V primeru izenačitve cen, boste prejeli povezavo do spremenjene cene izdelka ali kupon s kodo s katerim boste uveljavljali izenačeno ceno. V tej elektronski pošti bo navedena tudi veljavnost izenačene cene. V primeru, da vašemu zahtevku ne bomo mogli ugoditi, boste o tem prav tako obveščeni skupaj z razlago zakaj je temu tako.  

Primerjani izdelki
Izdelek za katerega želite izenačiti ceno mora biti identičen, to pomeni od istega proizvajalca, iste blagovne znamke, iste namembnosti, lastnosti, dizajna in barve, naziva ter v istem stanju (nov). Sam izdelek in cena morata biti na spletni strani konkurenčnega ponudnika jasno razvidna. Za popolno izenačitev cene mora izdelek biti tudi identičen v prodajnih pogojih – garancija in strošek dostave. V primeru da je izdelek pri konkurenčnem ponudniku cenejši, vendar je potrebno ob naročilu poravnati še strošek dostave, katerega pri nas ni ali pa je ta nižji, se v razliko v ceni všteje tudi znesek dostave. V primeru osebnega prevzema pa se cena izdelka ne primerja s ceno skupaj z dostavo kar pomeni, da vam v primeru odobritve kompletno izenačimo ceno. Izenačitev cene velja tudi za akcijske cene pri konkurenčnem ponudniku, ne velja pa za izdelke, ki so v odprodaji zaradi opustitve prodaje.  

Nakup po Izenačeni ceni in Trajanje ponudbe
Po izpolnjenem in poslanem zahtevku za izenačitev cene boste na elektronski naslov prejeli obvestilo o izenačitvi cene ali o neugodenem zahtevku. Ob ugoditvi boste ali kupili izdelek direktno po nižji ceni ali pa boste ob nakupu vnesli kodo s katero boste uveljavljali popust do izravnane cene. Sam postopek oddaje naročila je enak kot pri ostalih nakupih pri Pitbike-deli.si. Prosimo upoštevajte, da je nakup po izenačeni ceni možen samo za spletna naročila.

Dodatne ugodnosti in kuponi
Na izdelke z izenačeno ceno ne morete uveljavljati kuponov za dodatne ugodnosti. 

Plačilo izdelkov z izenačeno ceno 
Naročene izdelke z izenačeno ceno plačate pod istimi pogoji in načini kot vse ostale izdelke v naši spletni trgovini. Možna plačila so: po predračunu na TRR, preko PayPal sistema, po povzetju, ob prevzemu v našem skladišču ali na obroke (Leanpay sklenete na našem prevzemnem mestu ali na daljavo). 

Trgovci s katerimi izenačujemo ceno
Ceno izenačujemo z vsemi slovenskimi spletnimi trgovinami.

Pri Pitbike-deli.si se trudimo za raznovrstno in kakovostno ponudbo, ugodne cene in zadovoljstvo strank. Ker bi vam kot kupcu radi zagotovili najboljšo nakupovalno izkušnjo se bomo potrudili ustreči vašim zahtevkom po izenačeni ceni. Vedno smo vam tudi pripravljeni odgovoriti na vaša vprašanja in vam pomagati z nasveti (pišite nam na info@pitbike-deli.si ali nas pokličite na 031851133).