Prevoz

Prevoz

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Povezovalni trak - gurtna hitrozatezna Motion Stuff (2kosa). Povezovalni trak uporabite za privezovanje motorja, čolna, ATV, snežnih sani, kosilnice,... Na vsaki strani močan jeklen hakelj Hitrozatezno zapenjanje Dolžina trakov 180cm, širina 2,5cm Trakovi imajo naprintan napis ..
  Brez DDV: 16,50€ 20,13€
 • Vilice za parkiranje motorja na prikolici ali kombi. Za enostaven in varen prevoz. Prednje kolo se fiksira v vilice, potrebujete še 3 privezovalne trakove (naprej levo/desno in zadaj). Močna jeklena konstrukcija, ki dobro blokira kolo Primerno za pnevmatike široke od 8,9cm do 16,5cm 4 točk..
  Brez DDV: 31,97€ 39,00€
 • Rampa oziroma klančina za naklad in razklad motorja ali drugih vozil, proizvajalca Moose Racing. - Izdelana iz aluminija - Izvrtani krogi na klančini dajejo boljši oprijem - "Jeziček" na rampi je prevlečen z gumo, da prepreči drsenje (del, ki se nasloni na avto ali prikolico) -..
  Brez DDV: 53,28€ 65,00€
 • Rampa oziroma klančina za naklad in razklad motorja ali drugih vozil, proizvajalca Moose Racing. - Izdelana iz 6063 aluminija  - Klančina je narejena kot lestev, da poveča oprijem - "Jeziček" na rampi je prevlečen z gumo, da prepreči drsenje (del, ki se nasloni na avto a..
  Brez DDV: 90,16€ 109,99€