Gorivo

Gorivo

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 10L s čepom za hitro polnjenje. Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je rezervoar poln. Prilo..
  Brez DDV: 41,58€ 50,73€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Cevka za hitro točenje goriva. Priložena posodica za pripravo pravilne mešanice za 2T motorje (olje/bencin..
  Brez DDV: 41,58€ 50,73€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je rezervoar poln. Prilo..
  Brez DDV: 49,90€ 60,88€
 • Posoda za točenje goriva Tuff Jug 10L: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galonah. Pr..
  Brez DDV: 41,22€ 50,29€
 • Posoda za točenje goriva Tuff Jug 20L: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galonah. Pr..
  Brez DDV: 51,44€ 62,76€
 • Posoda za gorivo (bencin, nafto,...) PRESSOL kapacitete 10 litrov. Robustna izdelava. Ročka je priložena.   ..
  Brez DDV: 15,03€ 18,34€
 • Rezervni nastavek za Tuff Jug kantice za točenje goriva. Primerno tudi za Space Saver, Jaz, VP in Scribner kantice. Tuff Jug ponuja tudi ogromno rezervnih delov za svoje kantice. ..
  Brez DDV: 24,55€ 29,95€
 • Adapter za tankanje Tuff Jug za ne globok rezervoar. Pride prav pri npr. YCF Bigy. Tuff Jug ponuja tudi ogromno rezervnih delov za svoje kantice. ..
  Brez DDV: 6,89€ 8,40€
 • Adapter za tankanje Tuff Jug za ozek rezervoar. Tuff Jug ponuja tudi ogromno rezervnih delov za svoje kantice. ..
  Brez DDV: 6,14€ 7,49€